İşid nedir, kim tarafından nasıl kurulmuştur

28.10.2014 22:09

       İşid nedir, kim tarafından nasıl kurulmuştur

 

 

     Bizler dışarıdaki tahriklere kapılmadan, İşid gibi terör örgütlerine meyl etmeden biliyorsunuz geçtiğimiz sohbetlerimizde anlatmıştık. Bu İşid Amerika’nın İsrail’in ve Avrupa’nın birlikte kurmuş oldukları İslam görünümü altında bir haçlı ordusudur ve bugün dikkat ederseniz hep İslam topraklarındaki kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne dönüp Amerika’ya kafa tutabiliyorlar ne İsrail’e ne Fransa’ya ne İngiltere’ye ha göstermelik olarak Amerika falan filan bombaladı. Bunlara inanmayın bunlar hep takiyedir.  

 

 

       Onun için bizler dışarıdaki tahriklere kapılmadan, İşid gibi terör örgütlerine meyl etmeden biliyorsunuz geçtiğimiz sohbetlerimizde anlatmıştık. Bu İşid Amerika’nın İsrail’in ve Avrupa’nın birlikte kurmuş oldukları İslam görünümü altında bir haçlı ordusudur ve bugün dikkat ederseniz hep İslam topraklarındaki kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne dönüp Amerika’ya kafa tutabiliyorlar ne İsrail’e ne Fransa’ya ne İngiltere’ye ha göstermelik olarak Amerika falan filan bombaladı. Bunlara inanmayın bunlar hep takiyedir.    

 

      Bununla beraber çok yakında dünyaya büyük bir sürpriz olacak. Bizim bu İslam Birliğinin temellerinin atıldığı ve kurulan bugünkü Türkiye’mizin devletinin temellerinin atıldığı, inşallah kendi uçaklarımızı ürettiğimizi, kendi uçak gemilerimizi ürettiğimizi sizde göreceksiniz. Bununla beraberde ekonomik olarak da…    

       Dünya üzerinde bugüne kadar onlar nasıl bize ters baktı ise bizde onlara merhametle bakacak bir duruma geleceğiz inşallah. İnsanlık nedir öğreteceğiz. Ama şunu da anti parantez belirteyim. Yeryüzünde yaşayan yedi milyar insanın yani hepimiz onları insan görüyoruz da bunlar görünüşte insan hakikatte insan olmayan varlıklardır. İşte yeryüzünü Hercü Merce boğanda görünümde insan olup da hakikatte insan olmayan kimseler yeryüzünde. Onların yine İnşallah hakkından yine Biiznillahi Teâlâ Ta-Ha suresi ve Yasin Suresinin birlikteliği gelecektir. Siz bugünkü dediklerimi şimdi siz beklide anlamıyorsunuz ama İnşallah vakit saat geldiğinde fazla bir zaman yok, onunda ne demek olduğunu Allah’ın izni ile anlayacaksınız.    

         O islamın başına bela edilmiş İslam görüntüsü altında haçlı ordusudur. Bakın tekrar ediyorum. Ve bunlar Hazreti Peygamber Efendimizin güya sancağını kullanarak, kendilerine siyah sancaklılar süsü vererek, çünkü onlar bizden hadisleri ve ayetleri çok daha iyi biliyorlar. Bizim gençlerimizi kandırıp oraya götürmek ve orada kendi halkımızı kendimize kırdırmak için yapmış olduğu bir oyundur. Tabi bunlar için zahir görüntüleri asıl batın görünüşüne bakacak olursak,

         İşid nedir, kim tarafından nasıl kurulmuştur?

        Şimdi burada Allah’u Teâlâ’nın kelamını size tekrar hatırlatmak isterim. Allah’u Teâlâ’nın kelamı bizim anladığımız manada böyle dalgaları olan ses sözdür. Ne Kur’an-ı Kerimde kayıtlı olan o harflerdir. Onlar tabii ki Allah’u Teâlâ’nın kelamını belirli harflerle kitaba geçmiş halidir ama asıl Allah’u Teâlâ’nın kelamın hali o şekilde değildir. O sadece kâğıda yansımış halidir. İnsanda Allah’u Teâlâ’nın kelamıdır biliyorsunuz zaten. Yatılmış her şey onun “ol” emrinden “ol” kelamından zuhur etmiştir. 

         Bu arda şunu da belirteyim en güzel ezanların okunduğu en güzel namazların kılındığı en güzel camilerin olduğu en güzel cemaatlerin olduğu yer bizim ülkemizdir. Biz Arap ülkelerini benzer ülkeleri gezdik. Buralarda İslam’a saygı İslam’ı idrak etme söyle dursun İslam büyüklerine Hazreti Peygamber Efendimize saygı neredeyse bitmiş diyebiliriz. Hatta bir İran seyahatimiz oldu. Orada ezan sesine hasret kaldık. Camiye hasret kaldık. Tabi merkez ileri demiyorum. Kasabalar diğer köyleri diyorum. Onun için memleketimize çok şükretmemiz lazım. Böyle bir ülkede doğup büyüdüğümüz için çok şükretmemiz lazım. Bunun yanı sıra bilen Müslümanlar oluruz inşallah. İslam’ı kulaktan duyanlardan değil de bilen Müslümanlardan olmayı İnşallah Allah’u Teâlâ cümlemize nasip etsin.

 

                                                                                                                               Cafer İskenderoğlu hocamızın işid terör örgütü açıklamasıdır.